MacBook 13″, Catalina,laddare,ej batteri, glapp LCD. Pris:500kr

Model A1342, mitt 2010, Intel cpu 2.4ghz, uppgraderad till 4gb ram (max 16), 160gb HD. Vikt 2,13 kg.

På hårddisken är redan inlagt både High Sierra (os 10.13) som är det senaste Apple vill att den kör, samt en patchad installation av OS 10.15 Catalina (från 2019), vilket gör att du kan välja mellan lite snabbare eller fullt modernt OS.

Skick: Fungerande, förutom att batteriet är bortplockat, samt glapp i LCD-skärmen. Se bilder för skick: Mindre, tunna repor på plastskalet över och under från normal användning. Nästan hela dator-chassit är gjort av plast, som lätt repas och får små sprickor ex runt gångjärnen, och runt uttagen, dessutom blir den mjukplast-matta som sitter under metallplåten på undersidan lätt skrynklig och släpper i limmet: dessa är typiska förslitningar för just denna modell. Så även på denna. Det är alltså glapp i LCD-skärmen, så att den delen längst till höger lätt börjar flimra, se foton. Oftast får man bort det om man tar skärmen i övre högra hörnet och rör på skärmen något fram och tillbaka. För övrigt inga förslitningar som stör användandet eller funktion.

Tillbehör som medföljer: En laddare (ej orginal), samt USB-minne med installationsfil för Mac OS 10.13.

Tekniska fakta:https://everymac.com/systems/apple/macbook/specs/macbook-core-2-duo-2.4-white-13-polycarbonate-unibody-mid-2010-specs.html

Art.nr: 210304

 


Posted

in

by

Tags: